Tjänster

Jag startade Reinerson Media för att ta vara på mina kunskaper och erfarenheter. Här hittar du ett urval av de tjänster jag kan erbjuda. Jag arbetar kontinuerligt med att paketera lösningar för att göra dem kostnadseffektiva. Jag har ett också stort nätverk med samarbetspartners som gärna hjälper till vid större uppdrag.

Undrar du över något?
Kontakta mig gärna så kan vi se på vilket sätt jag kan hjälpa dig.

Webbdesign

Webbdesign av Reinerson MediaJag designar din hemsida utefter just dina behov, responsiv (mobilvänlig) design och sökmotorsvänlighet är en självklarhet. Jag hjälper också gärna till med att göra uppdateringar på din existerande sida.

CrickIT - Design, webbhotell och support

CrickIT - design, webbhotell och supportCrickIT är en webbtjänst där du får webbhotell, design och support i ett paket. Tjänsten är utvecklad för att vara ett alternativ till Wordpress / Joomla.

Jag har alltid tyckt att en hemsida ska spegla företaget bakom sidan, samt att sidan ska anpassas efter innehållet. En hemsida liknar mer butikens skyltfönster eller restaurangens insynsfönster och bör ge besökaren en omedelbar bekräftelse på att företaget kan leverera det den söker, men också en känsla av företagets atmosfär.

I mer än 80% av företagssidor ser man att sidan är baserad på en mall samt att innehållet är anpassat efter mallen. Dessutom ser man ofta samma mall med några få variationer där endast färgschema och företagets logotype är utbytt.

Därför utarbetar vi gemensamt en design samt mallar som passar just ditt företag, självklart gör vi en responsiv (mobilvänlig) design.

Läs mer om CrickIT här

Interaktiva säljstöd

Låt dina kunder interagera med dina produkter och på det sättet skapa en beställning eller ett underlag för beställning.

Detta kan också med fördel användas på utställningar eller när du gör kundbesök. Som exempel / inspiration på vad man kan göra, kan du läsa mer om ett uppdrag som jag gjort för BQ Marketing / Expograf Cardkeep.

Kompletta system / lösningar

Har du något som du vill publicera över flera plattformar?
Jag gör lösningar för webb, app, CD och installation.

Exempel på lösningar kan du hitta under uppdrag Bytasaker och WhatsWhat

Appar för iOS och Android

Adobe AirJag skriver appar i främst Adobe Air, fördelen med detta är att man använder en kod för båda systemen samt att det blir kostnadseffektivt. Lösningar i Adobe Air är också installerbara på både Windows och OSX vilket ger en näst intill komplett lösning. Adobe Air distribueras och underhålls av Adobe.