Uppdrag

Här kommer jag att lista pågående och slutförda uppdrag (dock ej mindre konsultuppdrag) allt eftersom de kommer in.

 

Lyrics video - Love - is all you need

Jag skriver och släpper ju en del musik och jag har länge viljat göra en textvideo med rörlig text. 
Till slut bestämde jag mig för att lära mig och den här videon är ett resultat av detta. 

Är din sida redo för 4K?

Jag och en gammal kollega satt för länge sedan och pratade om det nya kommande skärmformatet 4K samt om alla mobiler med nya skärmupplösningar som stadigt släpptes ut på marknaden. Vi kom överens om att det var eller i alla fall skulle bli omöjligt att rikta sig mot en eller flera upplösningar utan att vara utdaterad dagen efter. Drömmen vore att ha en sida som "flöt" över skärmen oavsett vilken upplösning den hade. Då var det omöjligt att göra utan en hel del javascript men idag går det faktiskt. 
Under det senaste året har jag fått förmånen att göra design för ett antal företag där jag fått använda mina tankar om hur en bra sida för en 4K skärm borde se ut. 
Du kan se dessa exempel på:
www.avprovider.se
www.alyft.se
www.allfrakt.se 
samtliga dessa sidor är självklart "mobilvänliga" men också vänliga för ögonen på en mycket högre upplösning (utan skärmzoom).
Just nu arbetar jag med ett wordpress tema som ska bete sig som dessa sidor, är du intresserad?
Kontakta mig

CrickIT

Min egenutvecklade cms-tjänst, CrickIT är utvecklat för att vara ett fullgott alternativ till installerade CMS lösningar, till exempel Wordpress, Joomla.

Läs mer på crickit.reinerson-media.se

Whats What 2014 - 2016

Whats What 2014Uppdraget: Att vidarutveckla och underhålla plattformen för Whats What. Whats What är en guide över de mest populära kardiovaskulära studierna i världen (över 1200 studier). Konceptet består av webbsida, appar för iOS/Android samt en CD för distribution. What's What är utgiven av AstraZeneca, innehållet är producerat av Excerpta Medica och anpassat för digitalt ändamål av Skooter och QPC Event. Nuvarande version är utvecklad under min tid på QPC Svenska AB.

Sidan är endast tillgänglig för Vårdpersonal därför är sektionen med studier oskarp.

Bytasaker

bytasakerUppdraget: Att tillsammans med företaget skapa en webbtjänst samt app (iOS/Android), där kommuner kan låta sina invånare ge bort saker som de annars skulle kasta. Webbtjänsten är utvecklad i php serverside och HTML 5 / jQuery clientside, appen är utvecklad i Adobe Air.

Säljstöd BQ Marketing / ExpoGraf CardKeep

BQ Marketing - Skapa din namnbricka - order.bq.seUppdraget: Att skapa en plugin till webbshoppen där kunden kan skapa / designa sin produkt online för att sedan via sidan skicka en order till ordermottagaren.

Lösningen: Det finns många liknande lösningar skrivna i flash, men eftersom allt färre enheter idag stödjer flash har jag utvecklat en lösning i HTML 5 och jQuery. I första läget har vi valt att göra lösningen för namnbrickor, fler produkttyper tillkommer i framtiden.

Sidan har även anpassats för iPad så att den kan användas för demonstrationer i t.ex. utstälnningar.

BQ Marketing: order.bq.se
ExpoGrag CardKeep: order.cardkeep.se